Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
 • Tetőszigetelés Sika termékekkel
  2020. december 22
  56
  A tetőszigetelés az új épületek felhúzásának, vagy elavult lakóházak felújításának egyik legfontosabb részfeladata. Hiszen a meleg levegő köztudottan felfelé száll, így télen a fűtés során itt lehet a legnagyobb a lakás hővesztesége négyzetméterre ...
 • Fal injektálás
  2020. december 21
  54
  Kevésbé közismert fogalom az injektálásos falszigetelés, azonban annál inkább hasznos metódust takar ez a kifejezés. Az injektálás, vagy vegyi falszigetelés az utólagos szigetelési eljárások közé tartozó módszer...
 • Vakoló, falazó habarcs? Válassza a Sika termékeket!
  2020. november 20
  98
  A falazó és vakoló habarcsok az építkezések elengedhetetlen anyagai. A falazó habarcs összefogja az építőelemeket annak érdekében, hogy az épület stabil és strapabíró legyen.
 • Tartós betonjavítás megfelelő alapanyagokkal
  2020. október 29
  153
  Mindegy, hogy még csak most építgetjük álmaink otthonát, egy használtan vásárolt ingatlan kulcsát vettük át, vagy csak régóta a jelenlegi lakásunkban éljük mindennapjainkat: a padló- vagy falburkolatok javítása, felújítása, előbb vagy utóbb, de elkerülhetetlen lesz.
 • Tapadóhíd használata
  2020. október 22
  156
  Ha még csak most építkezünk, vagy lakásfelújítás előtt állunk, akkor a megfelelő padló- és falfelületek kialakításához elengedhetetlen lesz majd egy profi kötőanyag használata.
Címkék