Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
 • Lapos tetők szigetelése Sika Multiseal bitumenes öntapadós szalaggal és Sika Sikalastic 614 kenhető tetőszigetelő anyaggal
  2023. február 01
  36
  A lapos tetők gyors, szakszerű, bontás nélküli szigetelése kulcsfontosságú a lakások és nem lakás célját szolgáló épületek számára, ha beázás történik. Erre ad tökéletes megoldást a Sika Multiseal és a Sikalastic 614 tetőszigetelő anyagok.
 • Fischer dübel minden megoldáshoz
  2023. január 11
  105
  Kiváló minőségű, hosszú élettartamú, megbízható rögzítő elemek betonba, téglába, fába, stb. A Fischer dübelek a Hilti cégcsoport tagja által gyártott speciális rögzítő elemek, amelyeket építőipari, ipari és középületi alkalmazásokra használnak.
 • Így mentse meg a felrepedezett betont!
  2021. június 07
  1038
  Korábbi cikkeinkben már szó esett arról, hogy a beton lényegében egyetlen építkezésről sem hiányozhat, hiszen az építőipar legelterjedtebb alapanyagai közé tartozik, tulajdonságai révén hosszú éveken, évtizedeken keresztül megállja a helyét minden épülettípusban.
 • Sérült betonszerkezetek javítása
  2021. március 23
  1375
  Az építőiparban a beton-, és vasbetonszerkezetek a legtöbb épületnek alapvető elemei, hiszen rendkívül strapabíró, megbízható és viszonylag olcsó alapanyagról beszélünk, melynek előállítása sem jelent különösebb nehézséget.
 • Menjen biztosra a Sika ragasztó anyagaival!
  2021. március 02
  1085
  . Ma már rengeteg ragasztóanyag, vízszigetelő áll rendelkezésre az építőipari piacon, azonban az SK Márkabolt webshopjában akár kettő az egyben termékeket is találhat, így a következő cikkben két ilyen gyártmányt szeretnénk Önnek prezentálni.
 • Vízszigetelő habarcs, hol és mikor használjuk
  2021. január 29
  1104
  A vízszigetelés minden nemű építmény, épület kialakításakor nagyon fontos lépés, hiszen ennek hiányában hamar problémák léphetnek fel az építményszerkezetben.
Címkék