Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
 • Így mentse meg a felrepedezett betont!
  2021. június 07
  653
  Korábbi cikkeinkben már szó esett arról, hogy a beton lényegében egyetlen építkezésről sem hiányozhat, hiszen az építőipar legelterjedtebb alapanyagai közé tartozik, tulajdonságai révén hosszú éveken, évtizedeken keresztül megállja a helyét minden épülettípusban.
 • Sérült betonszerkezetek javítása
  2021. március 23
  963
  Az építőiparban a beton-, és vasbetonszerkezetek a legtöbb épületnek alapvető elemei, hiszen rendkívül strapabíró, megbízható és viszonylag olcsó alapanyagról beszélünk, melynek előállítása sem jelent különösebb nehézséget.
 • Menjen biztosra a Sika ragasztó anyagaival!
  2021. március 02
  771
  . Ma már rengeteg ragasztóanyag, vízszigetelő áll rendelkezésre az építőipari piacon, azonban az SK Márkabolt webshopjában akár kettő az egyben termékeket is találhat, így a következő cikkben két ilyen gyártmányt szeretnénk Önnek prezentálni.
 • Vízszigetelő habarcs, hol és mikor használjuk
  2021. január 29
  800
  A vízszigetelés minden nemű építmény, épület kialakításakor nagyon fontos lépés, hiszen ennek hiányában hamar problémák léphetnek fel az építményszerkezetben.
 • Tetőszigetelés Sika termékekkel
  2020. december 22
  956
  A tetőszigetelés az új épületek felhúzásának, vagy elavult lakóházak felújításának egyik legfontosabb részfeladata. Hiszen a meleg levegő köztudottan felfelé száll, így télen a fűtés során itt lehet a legnagyobb a lakás hővesztesége négyzetméterre ...
 • Fal injektálás
  2020. december 21
  885
  Kevésbé közismert fogalom az injektálásos falszigetelés, azonban annál inkább hasznos metódust takar ez a kifejezés. Az injektálás, vagy vegyi falszigetelés az utólagos szigetelési eljárások közé tartozó módszer...
Címkék