Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Sika Márkabolt - termékek értékesítése Komárom-Esztergom megye

Sika Márkabolt - termékek értékesítése Komárom-Esztergom megye

Sika háttérkitöltő profil

A Sika extrudált polietilénhab háttérkitöltő profil egy kiváló minőségű, zárt cellás polietilénhab termék. Első sorban a rugalmas dilatáció kitöltő anyagok alatti rések kitöltésére használják, beton lapok és dilatációk kitöltése, javítása során. A profil rendkívül könnyű és kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi a hő és hangszigetelést is. A profil rugalmas, így könnyen alkalmazható a legtöbb alapra. Kiváló vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik, ami megakadályozza a páralecsapódást. A profil könnyen bedolgozható, így könnyen alkalmazható a legtöbb építési projekten.

A Sika extrudált polietilénhab háttérkitöltő profil megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A Sika extrudált polietilénhab háttérkitöltő profil megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a Sika háttérkitöltő profilt a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

Amennyiben a Sika háttérkitöltő profil anyag felhasználásához keres szakkivitelezőt, keresse a Z-MILAN ’92 Kft. szakképzett csapatát. Szakkivitelezéseinkről az alábbi weboldalakon tájékozódhat: www.betoncsiszolas.com és www.talajradar.com

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

Sika MultiSeal öntapadó, modifikált bitumenes szigetelőszalag

A Sika MultiSeal öntapadó modifikált bitumenes szigetelőszalag olyan kiváló minőségű termék, mely kifejezetten az épületek vízszigeteléséhez, sérült vízszigetelő anyagok gyors javításához készült. A szigetelőszalag öntapadó oldallal rendelkezik, így könnyen és gyorsan felvihető. A modifikált bitumenes anyag kiválóan ellenáll a nedvességnek és az időjárási viszontagságoknak, így hosszútávon is megbízhatóan szigetel. A Sika MultiSeal segítségével hatékonyan megszüntethetők a hő- és hangterjedési hézagok, ezáltal javul az épület energiahatékonysága. Emellett a szigetelőszalag alkalmazása könnyen kivitelezhető, minden építőipari alkalmazáshoz alkalmas. Használható épületgépészeti beépítések, csőátfedések és más hasonló alkalmazások szigetelésére.

A Sika MultiSeal öntapadó modifikált bitumenes szigetelőszalag megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A Sika MultiSeal öntapadó modifikált bitumenes szigetelőszalag megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a Sika MultiSeal öntapadó modifikált bitumenes szigetelőszalagot a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

Amennyiben a Sika MultiSeal öntapadó modifikált bitumenes szigetelőszalag megfelelő alkalmazásához keres szakkivitelezőt, keresse a Z-MILAN ’92 Kft. szakképzett csapatát. Szakkivitelezéseinkről az alábbi weboldalakon tájékozódhat: www.betoncsiszolas.com és www.talajradar.com

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

Sika Primer 3 N egykomponensű alapozó bevonat

A Sika Primer 3 N, egy egykomponensű alapozó bevonat porózus és tömör alapfelületekre egyaránt. A Sikaflex 11 FC+, Sikaflex Floor, Sikaflex PRO 3, Sikaflex Construction, Sikaflex Tank és Sikaflex TS Plus hézagtömítő anyagok alá a tapadás fokozására.

A Sika Primer 3 N egykomponensű alapozó bevonat az egyik legelterjedtebb alapozó anyag, amely porózus és tömör alapfelületekre egyaránt alkalmazható. Például beton, fa, kő, fém, műanyag, stb. felületekre. A primer használata elősegíti a ragasztók, tömítőanyagok és más építőipari termékek - mint például a Sikaflex

11 FC+, Sikaflex Floor, Sikaflex PRO 3, Sikaflex Construction, Sikaflex Tank és Sikaflex TS Plus jobb tapadását a felületen és megnöveli termékek általános tartósságát. A primer alkalmazása előtt a felületnek tisztának, száraznak és zsírtól mentesnek kell lennie, mert különben a Sika Primer 3N nem tudja betölteni a feladatait. A Sika Primer 3N-t gyakran keresik alapozó, primer felület előkészítése, alapozó festék, alapozó beton, alapozó fa, alapozó műanyag felületek, alapozó kő felületek, alapozó fém felületek, alapozó ragasztók, alapozó hézagtömítő anyagok, primer felület előkészítés, primer festék felület, primer beton felület, primer fa felület, primer műanyag felület, primer kő felület, primer fém felület, primer ragasztó felület, primer hézagtömítő anyag felület, primer Sika termék, Sika primer, Sika alapozó termékek, Sika hézagtömítő anyagok kifejezéssel is.

A Sika Primer 3 N egykomponensű alapozó bevonat megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A Sika Primer 3 N egykomponensű alapozó bevonat megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a Sika Primer 3N egykomponensű alapozó bevonatot a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

Amennyiben a Sika Primer 3N egykomponensű alapozó bevonat anyag megfelelő alkalmazásához keres szakkivitelezőt, keresse a Z-MILAN ’92 Kft. szakképzett csapatát. Szakkivitelezéseinkről az alábbi weboldalakon tájékozódhat: www.betoncsiszolas.com és www.talajradar.com

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

SikaSwell A 2005 téglalap keresztmetszetű, tömör tömítőprofil, munkahézagok vízzárására és szigetelésére

A SikaSwell A 2005 egy téglalap keresztmetszetű, tömör tömítőprofil, amely kifejezetten munkahézagok vízzárására alkalmas. A profil különlegessége, hogy víz hatására duzzad, így biztosítja a hézagok teljes vízzárását. A SikaSwell A 2005 megfelel az építési előírásoknak, és egyaránt alkalmas belső és külső használatra. Felhasználható beton, tégla, üveg és fém felületekre is. A termék egyszerűen alkalmazható, így ideális választás munkahézagok vízzárására és tömítésére az építkezések során. A SikaSwell P 2507 garantáltan megbízható és hosszú távon is megfelelően működő tömítő megoldást nyújt a munkahézagok megfelelő vízszigetelésére és vízzárására.

A SikaSwell A 2005 vízre duzzadó tömítő anyag megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A SikaSwell A 2005 téglalap keresztmetszetű tömítő, vízszigetelő és vízzáró anyag megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a SikaSwell A 2005 téglalap keresztmetszetű tömítő, vízszigetelő és vízzáró anyagot a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

Amennyiben a SikaSwell A 2005 téglalap keresztmetszetű tömítő, vízszigetelő és vízzáró anyag megfelelő alkalmazásához keres szakkivitelezőt, keresse a Z-MILAN ’92 Kft. szakképzett csapatát. Szakkivitelezéseinkről az alábbi weboldalakon tájékozódhat: www.betoncsiszolas.com és www.talajradar.com

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

SikaSwell P 2507 vízre duzzadó tömítő anyag munkahézagok tömítésére, vízzárására

A SikaSwell P 2507 egy késleltető filmbevonattal ellátott, trapéz keresztmetszetű légkamrás kialakítású tömítő, vízszigetelő és vízzáró profil, amely vízre duzzadó bevonattal van ellátva. Az anyag ideális választás munkahézagok tömítésére, hiszen önmagában képes megduzzadni és megtartani a vizet. Így megakadályozza a víz behatolását a hézagokba. A SikaSwell P 2507 rugalmas és ellenálló. A hőingadozásoknak, az időjárásnak és a mechanikai terhelésnek is képes ellenállni. Az anyag könnyen alkalmazható, kiszállítása és alkalmazása is egyszerű, gyors. A SikaSwell P 2507 garantáltan megbízható és hosszú távon is megfelelően működő tömítő megoldást nyújt a munkahézagok megfelelő vízszigetelésére és vízzárására.

A SikaSwell vízre duzzadó tömítő anyag megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A SikaSwell P 2507 vízre duzzadó tömítő, vízszigetelő és vízzáró anyag megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a SikaSwell P 2507 vízre duzzadó tömítő, vízszigetelő és vízzáró anyagot a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

Amennyiben a SikaSwell P 2507 vízre duzzadó tömítő, vízszigetelő és vízzáró anyag megfelelő alkalmazásához keres szakkivitelezőt, keresse a Z-MILAN ’92 Kft. szakképzett csapatát. Szakkivitelezéseinkről az alábbi weboldalakon tájékozódhat: www.betoncsiszolas.com és www.talajradar.com

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

SikaSwell S 2 pisztollyal kinyomható, vízre duzzadó, egykomponensű, poliuretán bázisú szigetelőanyag, munkahézagok vízzáró tömítéséhez

A SikaSwell S 2 pisztollyal kinyomható, vízre duzzadó, egykomponensű, poliuretán bázisú szigetelőanyag. A legmegfelelőbb választás, ha munkahézagok vízzáró tömítését, valamint áttörések vízszigetelését szeretnénk elvégezni. A poliuretán bázisú anyag kiváló vízállósággal rendelkezik és a víz hatására gyorsan duzzad, így garantálva a megfelelő tömítést. A pisztollyal könnyen és precízen bedolgozható. A SikaSwell S 2 szigetelőanyag rugalmas és ellenálló a mozgási hézagokban is, így hosszú távon is megbízhatóan véd a víz behatolásával szemben. Az anyag alkalmazása egyszerű és gyors, így kiváló választás minden olyan helyre, ahol fontos a vízzáró tömítés. A SikaSwell S 2 pisztollyal kinyomható, vízre duzzadó, egykomponensű, poliuretán bázisú szigetelőanyag megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A SikaSwell S 2 pisztollyal kinyomható, vízre duzzadó, egykomponensű, poliuretán bázisú szigetelőanyag megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a SikaSwell S 2 pisztollyal kinyomható, vízre duzzadó, egykomponensű, poliuretán bázisú szigetelőanyagot a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

Amennyiben a SikaSwell S 2 pisztollyal kinyomható, vízre duzzadó, egykomponensű, poliuretán bázisú szigetelőanyag anyag megfelelő alkalmazásához keres szakkivitelezőt, keresse a Z-MILAN ’92 Kft. szakképzett csapatát. Szakkivitelezéseinkről az alábbi weboldalakon tájékozódhat: www.betoncsiszolas.com és www.talajradar.com

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

Sikacryl S egykomponensű, rugalmas, akril bázisú hézagtömítő anyag

A Sikacryl S egy kiváló minőségű egykomponensű, rugalmas, akril bázisú hézagtömítő anyag, amelyet beltéri repedések lezárására terveztek. A termék könnyen alkalmazható és kiváló tapadást biztosít a felületeken. A Sikacryl S-t univerzális hézagtömítőként használhatjuk beton, fa, műanyag és üveg felületeken egyaránt. A termék gyorsan szárad, és kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. A Sikacryl S száradás után átfesthető, ezért kiválóan alkalmas látható helyeken történő felhasználásra is. A termék alkalmas a repedések hosszabb távú lezárására és a használati utasítás szerinti alkalmazása esetén garantált a jó eredmény. A Sikacryl S egykomponensű, rugalmas, akril bázisú hézagtömítő anyagnak kiváló ár/érték aránya van.

A Sikacryl S egykomponensű, rugalmas, akril bázisú hézagtömítő anyag megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A Sikacryl S egykomponensű, rugalmas, akril bázisú hézagtömítő anyag megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a Sikacryl S egykomponensű, rugalmas, akril bázisú hézagtömítő anyagot a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

Sikaflex 11 FC + Purform

A Sikaflex 11 FC + Purform egy professzionális minőségű, univerzális egykomponensű szigetelő- és ragasztó, amely különböző anyagok összeillesztésére, szigetelésére és javítására alkalmas. A termék kiváló víz- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és könnyen kezelhető. A Sikaflex 11 FC + Purform rendkívül erős és tartós, így kiváló választás a beton javításához, szigeteléshez és építési munkákhoz. A Sikaflex 11 FC + Purform könnyen használható, mivel egyszerűen felhordható és megmunkálható. A Sikaflex 11 FC + Purform alkalmas mélyedések, repedések és lyukak javítására, valamint betonfelületek karbantartására. Rendkívül tartós, így ideális beton javításhoz és szinte bármilyen egyéb építési, javítási és ragasztási munkálatokhoz. Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas.

A Sikaflex 11 FC + Purform megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A Sikaflex 11 FC + Purform professzionális minőségű, univerzális egykomponensű szigetelő- és ragasztó anyag megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a Sikaflex 11 FC + Purform professzionális minőségű, univerzális egykomponensű szigetelő- és ragasztó anyagot a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

Amennyiben a Sikaflex 11 FC + Purform anyag felhasználásához keres szakkivitelezőt, keresse a Z-MILAN ’92 Kft. szakképzett csapatát. Szakkivitelezéseinkről az alábbi weboldalakon tájékozódhat: www.betoncsiszolas.com és www.talajradar.com

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

Sikaflex 111 egykomponensű, univerzális ragasztó- és tömítőanyag

A Sikaflex 111 egy kiváló minőségű, egykomponensű, univerzális ragasztó- és tömítőanyag, amelyet gyakran használnak az épületek, járművek, és egyéb felületek javítására és újraépítésére. A termék rugalmas, könnyen felhordható és megmunkálható, így bárki könnyen elvégezheti otthon a javításokat és újraépítéseket. A Sikaflex 111 egykomponensű, univerzális ragasztó- és tömítőanyag kiválóan alkalmazható a beton, üveg, műanyag és fa felületekhez. Kiválóan ellenáll a nedvességnek, a hőmérséklet-ingadozásnak és a korróziónak. Kül- és beltéri felhasználásra  egyaránt alkalmas.

A Sikaflex 111 egykomponensű, univerzális ragasztó- és tömítőanyag megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A Sikaflex 111 egykomponensű, univerzális ragasztó- és tömítőanyag megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a Sikaflex 111 egykomponensű, univerzális ragasztó- és tömítőanyagot a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

Amennyiben a Sikaflex 111 egykomponensű, univerzális ragasztó- és tömítőanyag felhasználásához keres szakkivitelezőt, keresse a Z-MILAN ’92 Kft. szakképzett csapatát. Szakkivitelezéseinkről az alábbi weboldalakon tájékozódhat: www.betoncsiszolas.com és www.talajradar.com

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

Sikaflex 112 Crystal Clear egykomponensű szilán bázisú polimer, víztiszta ragasztó- és tömítő anyag

A Sikaflex 112 Crystal Clear egykomponensű szilán bázisú polimer, víztiszta ragasztó- és tömítő anyag. Különösen az átlátszósága miatt kedvelik a felhasználók. Kiválóan alkalmas üveg, műanyag, fa, stb. tömítésére. Tökéletesen illeszkedik az érintett felülethez. Vízálló tulajdonságának köszönhetően megbízható védelmet nyújt. A Sikaflex 112 Crystal Clear ideális választás olyan helyeken, ahol fontos az átlátszóság és a tökéletes illeszkedés.

Könnyen kezelhető egykomponensű formulája miatt, így a munka gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A Sikaflex 112 Crystal Clear a megbízható és kiváló minőségű termékekre jellemző márka, a Sikaflex termékcsalád részeként.

A Sikaflex 112 Crystal Clear megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A Sikaflex 112 Crystal Clear egykomponensű szilán bázisú polimer, víztiszta ragasztó- és tömítő anyag megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a Sikaflex 111 egykomponensű, univerzális ragasztó- és tömítőanyagot a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

Amennyiben a A Sikaflex 112 Crystal Clear egykomponensű szilán bázisú polimer, víztiszta ragasztó- és tömítő anyag felhasználásához keres szakkivitelezőt, keresse a Z-MILAN ’92 Kft. szakképzett csapatát. Szakkivitelezéseinkről és kapcsoló szolgáltatásainkról az alábbi weboldalakon tájékozódhat: www.betoncsiszolas.com és www.talajradar.com

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

Sika BlackSeal BT butil bázisú, egykomponensű tömítő- és ragasztóanyag

A Sika BlackSeal BT egy egykomponensű, butil bázisú tömítő- és ragasztóanyag, amely kiválóan alkalmazható kül- és beltéren egyaránt. A Sika BlackSeal BT egykomponensű, butil bázisú tömítő- és ragasztóanyag rugalmas, vízálló, UV-álló és időjárásálló tulajdonságokkal rendelkezik. Kiválóan alkalmazható üveg, fa, műanyag, üveg, kerámia és metál felületek tömítésére és ragasztására. A termék könnyen kezelhető, és kiválóan alkalmazható épületek, járművek és szabadtéri felületek tömítésére és ragasztására. A Sika BlackSeal BT egykomponensű, butil bázisú tömítő- és ragasztóanyag rendkívül tartós és ellenáll a környezeti hatásoknak, így hosszú távon is biztosítja a megfelelő tömítést és ragasztást.

Sika BlackSeal BT egykomponensű, butil bázisú tömítő- és ragasztóanyag megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A Sika BlackSeal BT egykomponensű, butil bázisú tömítő- és ragasztóanyag megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a Sika BlackSeal BT egykomponensű, butil bázisú tömítő- és ragasztóanyagot a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

Sikaflex PRO 3 beton padlóhézagok, térburkolatok rugalmas tömítéséhez használható poliuretán tömítőanyag, különösen magas alakváltozási képességgel (20%) és vegyi ellenálló képességgel

A Sikaflex PRO 3 egy kiváló minőségű, poliuretán alapú tömítőanyag, mely kifejezetten beton padlóhézagok, térburkolatok rugalmas tömítésére alkalmas. Tartós tömítési igény esetén Sika Primer 3 N alapozás javasolt. Az anyag magas alakváltozási képessége (20%) lehetővé teszi, hogy a tömítés képes legyen mozgás esetén is ellenállni, így az eltérő hőmérsékleteknek és időjárási viszonyoknak is ellenáll. A Sikaflex PRO 3 vegyi ellenálló képessége pedig biztosítja, hogy az anyag ellenálljon a különböző vegyi anyagoknak és tisztítószereknek. Az anyag egyszerűen feldolgozható, a tömítés egyszerűen a helyére juttatható és a száradás után a felületet akár le is festhetjük. A Sikaflex PRO 3 ideális választás a beton padlóhézagok és térburkolatok vízszigetelésére.

Sikaflex PRO 3 beton padlóhézagok, térburkolatok rugalmas tömítéséhez használható poliuretán tömítőanyag megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A Sikaflex PRO 3 poliuretán alapú tömítőanyag, mely beton padlóhézagok, térburkolatok rugalmas tömítésére alkalmas, megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie Sikaflex PRO 3 poliuretán alapú tömítőanyagot, mely beton padlóhézagok, térburkolatok rugalmas tömítésére alkalmas, a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

Amennyiben Sikaflex PRO 3 poliuretán alapú tömítőanyag megfelelő alkalmazásához keres szakkivitelezőt, keresse a Z-MILAN ’92 Kft. szakképzett csapatát. Szakkivitelezéseinkről az alábbi weboldalakon tájékozódhat: www.betoncsiszolas.com és www.talajradar.com

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

Sikagard 73 sóálló kétkomponensű epoxi gyantát tartalmazó impregnáló anyag

A Sikagard 73 egy kétkomponensű sóálló impregnáló anyag, amely hígan folyó epoxigyanta emulzió formájában készül. Célja, hogy megvédje az épületet a víz behatolásától, és ellenálljon a jégolvasztó sóknak. A termék rendkívül hatékony a beton, tégla, kő és más építőanyagok védelmére. A Sikagard 73-mal történő impregnálás segít megvédeni az épületet a víz, az időjárás és az élősködők káros hatásaitól. A termék alkalmazásával javul a beton, tégla és kő színe és textúrája is. A Sikagard 73 használható beltérben és kültérben is, és kiválóan alkalmazható a régi és új épületek védelmére egyaránt. A Sikagard 73 könnyen kezelhető és alkalmazható, valamint könnyen tisztítható és javítható. A Sikagard 73 megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A Sikagard 73 kétkomponensű, sóálló, hígan folyó epoxigyanta emulzió megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a Sikagard 73 kétkomponensű, sóálló, hígan folyó epoxigyantát a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

Amennyiben a Sikagard 73 sóálló kétkomponensű epoxi gyantát tartalmazó impregnáló anyag felhasználásához keres szakkivitelezőt, keresse a Z-MILAN ’92 Kft. szakképzett csapatát. Szakkivitelezéseinkről és kapcsolódó szolgáltatásainkról az alábbi weboldalakon tájékozódhat: www.betoncsiszolas.com és www.talajradar.com

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

SikaMur Dry falszárító habarcs

A SikaMur Dry egy speciális, egykomponensű, só kivirágzást gátló falszárító habarcs, amely légpórusokat és adalékanyagokat tartalmazó cementkötésű habarcs. Célja a nedves falazatok javítása és a falszárítás. A SikaMur Dry falszárító habarcs alkalmas a lakóépületek és ipari létesítmények külső és belső falszárítási munkálataihoz. Előnye, hogy elősegíti a víz elpárolgását a falazatból. Megakadályozza a sók kivirágzását, penészedés kialakulását. Leköti a sókat a habarcsrétegben és jó bedolgozási tulajdonságokkal rendelkezik. Emellett, a SikaMur Dry falszárító habarcs használatakor nincs szükség különleges felület előkészítésre és a felületet glettelésére sem. A SikaMur Dry falszárító habarcs speciális adalékanyagokat tartalmaz, ami garantálja a só kivirágzás elleni védelmet. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, vízálló, UV stabil, és jól bedolgozható. A SikaMur Dry falszárító habarcs tökéletes választás nedves falazatok javítására és falszárításra. Alkalmazásával folyamatosan elpárologtatja a falban lévő nedvességet, így az mindig száraz marad.

A SikaMur Dry egy speciális, egykomponensű, só kivirágzást gátló falszárító habarcs megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A SikaMur Dry egykomponensű, só kivirágzást gátló falszárító habarcs megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a SikaMur Dry egykomponensű, só kivirágzást gátló falszárító habarcsot a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

SikaMur Injecto Cream 100

A Sikamur Injecto Cream 100 injektáló egy tartós vízszigetelő anyag. Tökéletes választás a falak, padlók és épületek vízszigetelésére. A termék rugalmas, könnyen alkalmazható és rendkívül tartós. Ideális a falak és padlók védelmére. A Sikamur Injecto Cream 100 könnyen felhordható és megmunkálható, így bárki könnyen elvégezheti a vízszigetelést. A Sikamur Injecto Cream 100 gyorsan szárad és azonnal megkezdődik a vízszigetelés.

A Sikamur Injecto Cream 100 megrendeléséhez kattintson IDE.

A Sikamur Injecto Cream 100 injektáló vízszigetelő anyag megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a Sikamur Injecto Cream 100 injektáló vízszigetelő anyagot a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

Amennyiben a Sikamur Injecto Cream 100 injektáló vízszigetelő anyag felhasználásához keres szakkivitelezőt, keresse a Z-MILAN ’92 Kft. szakképzett csapatát. Szakkivitelezéseinkről az alábbi weboldalakon tájékozódhat: www.betoncsiszolas.com és www.talajradar.com

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.

 

Sikasil C egykomponensű, semlegesen térhálósodó szilikon tömítőanyag

A Sikasil C egy kiváló minőségű, egykomponensű szilikon tömítőanyag, amelynek semlegesen térhálósodó tulajdonsága miatt kiválóan alkalmas általános tömítési feladatokra. A termék ideális választás ajtó- és ablaktömítésekhez, valamint kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt. A Sikasil C jól alkalmazható műanyag, fa, üveg és fém felületek tömítésére is. A termék víz- és hőálló, UV-álló és rendkívül rugalmas, így hosszú távon is megbízhatóan látja el tömítő feladatát. A Sikasil C kiváló minőségű, általános célú szilikon tömítőanyag, amelyet könnyen használhatunk és biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot.

A Sikasil C egykomponensű szilikon tömítőanyag megrendeléséhez, a termékismertető eléréséhez vagy a felhasználási útmutató megtekintéséhez kattintson IDE.

A Sikasil C egykomponensű szilikon tömítőanyag megrendelhető a Z-MILAN '92 Kft. Sika webshopjában a www.skmarkabolt.com Sika webáruházban.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a Sikasil C egykomponensű szilikon tömítőanyagot a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Komárom-Esztergom megye vagy az ország bármely pontjára, akár díjmentesen is.

Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

A Z-MILAN ’92 kft. szakkivitelező csapata minősített Sika szakkivitelező. Sika Carbodur lamellák ragasztása, Sika Wrap szénszálas szövet ragasztása.