Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Kötésgyorsító adalékszerek
Beton kötésgyorsító


Minden építkezés egyik legfőbb ellensége az idő, ugyanis sokszor szoros határidőkhöz kell alkalmazkodni, melyet sok esetben nem az építtető állít fel, hanem a különböző élethelyzetek. Ahogy mondani szokás az idő pénz, így hát érdemes az idővel is minél többet spórolni, s olyan megoldásokat találni, melyekkel saját dolgunkat könnyíthetjük meg, ilyen lehet például egy effektíven működő kötésgyorsító betonhoz.

Ma már számos olyan lehetőség kínálkozik az építőiparban, melyek felgyorsítják a munkafolyamatokat, többek között például a Sika 4a, mely egy kötésgyorsító adalék betonhoz, vízáttörések lezárásához és cementhabarcsok kötésének felgyorsításához. Ez a Sika által gyártott, beton kötésgyorsító termék, akárcsak a márka többi gyártmánya, kiválóan megállja helyét minden építkezésen, így akár a magas- és mélyépítés területén is.  Bátran alkalmazható a szikla és betonfelületek felületi előszigetelésére, vagy akár a vízáttörések utólagos javításához is. Az elsőrangú beton kötésgyorsító ismérve, hogy a funkciója nem merül ki mindössze egy adott problémakör kezelésében, hanem számos, több területre kiterjedő megoldást jelent. A Sika 4a ezen a téren is remekel, hiszen páratlan opció repedések, hézagok, kavicsfészkek vízszivárgásainak szigetelésére, ugyanakkor képes megállítani a vízfolyást is például tárna- vagy alagútépítés során, és megteremti a főszigeteléshez szükséges száraz felületet. További pozitív tulajdonságként mindenképp szót kell ejteni arról, hogy ez a kötésgyorsító betonhoz akár már 15-50 másodperc alatt is kifejti hatását, persze függően a cementtípustól, alapfelülettől, levegő- és vízhőmérséklettől. Fontos ugyanakkor kiemelni azt is, hogy a kezelni kívánt alapfelület, a szikla vagy beton, legyen kellően tiszta és elegendően stabil, azaz tisztítsa meg a lazább, lepattintható részektől. Természetesen minden további fontos információt megtalálhat a Sika 4a beton kötésgyorsító használatáról a termék adatlapon.

Beton kötésgyorsító ára - Milyen többletköltséggel számolhatunk?

 

A Sika 4a beton kötésgyorsító ára a kiszereléstől függően változó. Az SK Márkabolt webshopjában az 1 kg-os és az 5 kg-os kiszerelések közül választhat, . A termék, amennyiben nem bontja fel, eredeti csomagolásban minimum 12 hónapig tárolható a minőség romlása nélkül.