Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Szélvédőragasztás

 


Sika szélvédőragasztóBizton állíthatjuk, hogy mindenki tisztában van a gépjárművek szélvédőjének alapfunkcióival, így ezt különösebben nem is kell magyarázni, azonban mégis érdemes kitérni egy nagyon fontos dologra, mégpedig a szélvédőragasztásra. Már önmagában véve is létfontosságú, hogy az autók szélvédője hibátlanul, stabilan legyen rögzítve a karosszériához, hiszen ez védi meg a sofőrt és utasait a felcsapódó kavicsoktól, rovaroktól, és az időjárás viszontagságaitól is. Ami azonban elsőre nem biztos, hogy mindenki számára egyértelmű funkció az a légzsákok stabil visszatartása. A következőkben választ kaphat arra, hogy mit is értünk az utóbbi megállapítás mögött, illetve bemutatjuk Önnek, hogy melyek a manapság leggyakrabban és előszeretettel alkalmazott Sika szélvédőragasztók.

 

szélvédőragasztó a sika márkától

Megbízható, minőségi Sika szélvédőragasztó

 

Nem éri meg kockáztatni, válassza a legjobbat!


Autóbalesetek sajnos gyakran fordulnak elő, és bár ezeket nehéz megelőzni, sokat tehetünk a biztonságunk érdekében azzal, ha nem spórolunk a minőségen, és a szélvédőragasztó ár nem riaszt vissza minket. Vegyük is példának a már említett szituációt, azaz, hogy miért játszik fontos szerepet a szélvédőragasztó a súlyosabb balesetek megelőzésében. A minőségi szélvédőragasztó akár életet is menthet, hiszen a légzsákok felfúvódásakor, ha a szélvédő gyengébb minőségű ragasztóval volt rögzítve, akkor az egyszerűen kiugrik a helyéről, a légzsák pedig nem tudja ellátni a funkcióját, mert nem befelé fog nyílni az utastérbe. Így már érthető, hogy miért éri meg drágább, de minőségibb termékeket vásárolni. Emellett azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a gyengébb teljesítményű ragasztók általában vezetőképesek, így a szélvédőbe telepített funkciók, mint a rádió, érzékelők stb. sem fognak tökéletesen működni. A gyenge ragasztó, vagy hibás ragasztás a vezetési élményt is ronthatja, hiszen az nagyobb mozgást enged az üvegnek, így csökken a kocsitest szilárdsága, mely az aktív biztonságot is rontja. A magasabb minőség természetesen a szélvédőragasztó ár tekintetében is érződik, de mindig a minőségi termékkel éri meg jobban dolgozni.

Sokszor halljuk azt, hogy a gyárinál nincs jobb, az az igazi, függetlenül attól, hogy miről is beszélünk éppen. Nos a szélvédőragasztók esetében ez a megállapítás nem teljesen helytálló, hiszen ma már a gyári felhasználásúval azonos minőségszintet képviselő termékeket is vásárolhatunk, ráadásul az utólag beszerzett szélvédőragasztó ár szempontjából is igen kedvező a Sika termékcsaládban. Színvonalas ragasztót alkalmazva a jármű passzív biztonsága így nem gyengül meg a szélvédőcsere után sem.

 

Sika szélvédőragasztó a maximális biztonságért!


Ha kvalitást keres, nálunk garantáltan megtalálhatja, amire szüksége van. A karosszériaműhelyekben, autógyárakban is előszeretettel és gyakran alkalmazzák a Sika szélvédőragasztó termékeket, hiszen a maguk nemében kiemelkedő teljesítményt és minőséget nyújtanak. Nézzük is meg tehát, hogy az SK Márkabolt webshopjából milyen gyártmányokat vásárolhatnak ügyfeleink. 

sika szélvédőragasztó a szakszerű munkavégzéshez

A szélvédőcserét mindig szakemberekre kell bízni, a biztonságon nem érdemes spórolni!

Az első termék, melyet vásárlóink figyelmébe ajánlunk, az nem más, mint a SikaTack Elite (AB), mely egy korszerű, egykomponensű szélvédőragasztó az innovatív PowerCure rendszerünkhöz kialakítva. A szóban forgó Sika szélvédőragasztó ötvözi a gyors kötést a bivalyerős tartással. A SikaTack Elite biztosítja a lehető leggyorsabb műhelyelhagyási időt, és az OEM követelményeknek megfelelően már egy órán belül használatba veheti autóját. Ugyanakkor a valós kötési idő nem több, mint 30 perc. A SikaTack Elite sokoldalú ragasztó, hiszen kifejezetten az autóüvegező ipar számára kifejlesztett szélvédőragasztóról beszélünk, így ideális a légzsákkal felszerelt vagy légzsák nélküli személygépjárművek üvegezéséhez, ráadásul a kötés klíma független, azaz nem befolyásolja annak hatékonyságát. A SikaTack Elite (AB) az SK Márkabolt webshopjából kedvező áron vásárolható meg 600 ml-es kiszerelésben.

 

A soron következő Sika szélvédőragasztó a SikaTack PRO névre hallgató, hidegen is feldolgozható autóipari szélvédőragasztó. A minőség itt is megkérdőjelezhetetlen, az egyik legújabb termékről van szó, melyben szintén ötvöződnek a legjobb tulajdonságok. A 30 perces műhelyelhagyási idő ez esetben is érvényes, hiszen akárcsak imént bemutatott társa kifejezetten az autóüvegező ipar számára kifejlesztett termék, mely Ideális mobil, valamint műhelyben történő üvegezésekhez is. Ugyanakkor fontos, hogy bármely Sika szélvédőragasztó csakis hozzáértő, szakavatott kezekben fogja elérni a kívánt hatást, ezért mindig érdemes szakemberekhez fordulni. Egyszerűen alkalmazható gyártmány, mely magas minőséget és biztonságot képvisel. A SikaTack PRO 600 ml-es unipack szélvédőragasztó ár tekintetében is igen kedvező.

A harmadik termék, mely a Sika szélvédőragasztó kategóriát erősíti, a SikaTack Drive, mely szintén egy gyorskötésű, hidegen feldolgozható, egykomponensű poliuretán szélvédőragasztó. Szintén garantálja az egy órás műhelyelhagyási időt, és hatékonyan teszi biztonságossá gépjárművét minden környezeti körülmény között. A SikaTack Drive előnyei között meg kell említeni, hogy oldószermentes, nem okoz kontaktkorróziót, illetve egyszerűen és könnyedén felhordható, ha szakemberek végzik a szükséges munkálatokat.  A SikaTack Drive 300, 400 és 600 ml-es unipack csomagolásban is kapható.

A SikaTack Go4it! nevű szélvédőragasztó sem maradhat ki a felsorolásból, noha ez már nem olyan gyors mint társai, azonban kétséget kizáróan ugyanolyan alapos munkát végez, biztonságossá teszi gépjárművét minden környezeti hatás ellenére is. A SikaTack Go4it! egy hidegen feldolgozható primermentes szélvédőragasztó, amely 4 órás műhelyelhagyási időt biztosít. Jellemzője, hogy a korábban már bemutatott gyártmányokkal szemben akár kézi pisztollyal is könnyen feldolgozható, hiszen előbbiek esetében az egyenletes ragasztóanyag felhordása érdekében levegős vagy elektromos kinyomópisztoly használata javasolt. Emellett kiválóan tapad fekete primer nélkül a szokásos alapfelületeken. Alkalmas antennával egybeépített üvegek ragasztására is, mobil, valamint műhelyben történő üvegezésekhez, meleg és nedves környezeti körülmények között egyaránt. Webshopunkból 300, illetve 600 ml-es unipack kiszerelésben rendelhető.

 

sika szélvédőragasztő megbízható megoldás

Ön ellenőriztette mostanában szélvédője stabilitását?

 

Kompakt szettek kedvező áron


Ha saját műhelyébe szeretne szélvédőragasztót vásárolni, akkor javasoljuk a SikaTack Drive, illetve a SikaTack Go4it! szélvédőragasztó szetteket, attól függően, hogy melyik terméktípust preferálja. A szettek tartalmazzák a nevükben jelzett Sika szélvédőragasztó terméket 300 ml-es kiszerelésben, illetve minden elengedhetetlen segédanyagot, és eszközt, amely egy átlagos méretű szélvédő beragasztásához szükséges. Ha az előre összekészített pakkot választja, nem kell külön megvásárolnia a különböző kiegészítő és segédanyagokat, eszközöket, ráadásul a választott szélvédőragasztó ár szempontjából is kedvezőbb.

 

A SikaTack Drive szett tartalma:

 • 1 db SikaTack® Drive (60 min.) (300 ml)
 • 2 db Sika® Aktivator PRO Pad (2 x 1,4 ml)
 • 1 db Sika® Primer 206 Stix (1,4 ml)
 • 1 fm szélvédő kivágó drót
 • 1 db kinyomó csőr
 • Használati utasítás


A SikaTack Go4it! szett tartalma:

 • 1 db Sika Tack Go4it! 300 ml-es kartus.
 • 1 db Sika® Aktivator PRO Pad (1,4 ml).
 • 1 db Sika® Primer 206 Stix (1,4 ml).
 • 1 fm Szélvédő kivágó drót.
 • 1 db kinyomó csőr.
 • Használati utasítás

Egyedülálló teljesítmény


A bemutatott termékek mindegyikére igaz, hogy Sika All-in-One Modulusok, azaz gyárilag bármely ragasztóval szerelt járműhöz biztonsággal használhatóak. Fontos kiemelni, hogy az általunk forgalmazott termékek megfelelnek az OEM minősítésnek is.

Az SK Márkabolt webshopjában a szélvédőragasztók széles választékával találkozhat, ahol minden bizonnyal megtalálja majd az Ön igényeinek legmegfelelőbb gyártmányokat. Termékeink egyszerre képviselik a legjobb minőséget, a gyorsaságot, az egyszerű használatot, és persze a maximális biztonságot. Nem utolsó szempont az sem, hogy ez a rengeteg pozitív tulajdonság kedvező árszabással is párosul.

Ha kérdése van a termékek kapcsán, akkor tekintse meg a részletes termékadatlapokat, illetve részletesebb szélvédőragasztó ár listát is találhat, vagy keresse kollégáinkat, akik készségesen állnak rendelkezésére. Hívja a +3620/595-2143-os telefonszámot, vagy keressen meg minket e-mail-ben a skmarkabolt@z-milan.hu címen.