Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Kiegészítő termékek karosszériajavításhoz

 


Kiegészítő termékek karosszériajavításhoz


sika 710 karosszéria javításhoz

 

Az autók már több mint 100 éve a mindennapjaink részét jelentik, persze azért az elmúlt évszázadban folyamatosan és hihetetlen mértékben fejlődött az autógyártás, valamint a gépjárműhasználók köre is óriási léptékben növekedett. Ma már szinte elképzelhetetlen, hogy a családban ne legyen legalább egy gépjármű, hiszen mi tagadás, igencsak megkönnyítik az életünket. Persze az autóhasználat velejárója az időközönként megjelenő hibák kijavítása, akár mechanikai, akár esztétikai gikszerekről beszélünk. Az alábbiakban egy olyan terméket mutatunk be Önnek, mely elengedhetetlen kelléke a gépjárműgyártó-, és javító üzemeknek.

 

Gördülékeny megoldások

A karosszérián megjelenő hibák, sérülések miatt az autók gyakori vendégei a szervizeknek. Hiszen ezek nem csak esztétikai szempontból okozhatnak bosszúságot, a nagyobb sérülések akár veszélyesek is lehetnek, így érdemes minél előbb szakértőkhöz fordulni és kijavíttatni a károkat.

A karosszéria javításának megvan a maga eszköztára, megannyi féle-fajta ragasztó-, és javítóanyaggal dolgoznak a szakemberek, azonban vannak olyan speciális esetek, mikor kiegészítő, vagy támogató termékekre van szükség, melyeknek többféle funkciójuk lehet, például felgyorsítják, megkönnyítik a munkát, vagy épp megerősítik a szerkezeti javításokat, ellenállóbbá teszik a karosszériát, de még hosszasan sorolhatnánk. Az előre legyártott javítóeszközök költséghatékony megoldást nyújtanak minden autótulajdonosnak, hiszen hosszútávú és olcsó alternatívát kínálnak, ráadásul a szerelők életét is megkönnyítik. Az SK Márkabolt webáruházában is rengeteg karosszériajavító anyag közül válogathat, melyeket a gépjárműszervizekben is előszeretettel alkalmaznak. Ebben a cikkünkben azonban kifejezetten egy kiegészítő termékre szeretnénk a hangsúlyt fektetni, lássuk hát, mit is kínálunk Önnek.

 

SikaLastomer-710

A termék, melyet tüzetesebben górcső alá veszünk, az a SikaLastomer-710 nevet viselő butil alapanyagú plasztoelasztikus tömítőanyag, mely különösen alkalmas olyan kapcsolatok tömítésére, melyeket később ismét oldani kell. A SikaLastomer-710 számos, kifejezetten előnyös tulajdonsággal bír, melyekkel sok versenytársát könnyedén maga mögé utasítja. Ez a gyártmány egy egykomponensű termék, tehát nem kell semmilyen más anyaggal vegyíteni, „konyhakészen” kapható és rögtön használható, ráadásul melegítés nélkül is hatékonyan megköt. Mindennek fényében egyszerűen és gyorsan felhasználható, illetve kiváltképp hatékony tapadási spektrum jellemzi a SikaLastomer-710 kiegészítő anyagot. Ami igazán különlegessé teszi, az az, hogy egyrészt öregedésálló, másfelől olyan kapcsolatot hoz létre, mely később könnyűszerrel oldható, persze csak a megfelelő, erre a célra kifejlesztett anyagokkal, így nem kell attól tartania, hogy menet közben széthullik autója karosszériája.

 

sikalastomer 710 karosszéria javítás gyorsan

A biztonságos vezetés érdekében semmilyen hibát sem szabad sokáig javítás nélkül hagyni

 

Ami a felhasználási területet illeti minimális felület-előkészítés mellett is kiváló tapadással rendelkezik üveg, alumínium, fa, acél, gumi és egyéb felületeken is. Éppen ezért a SikaLastomer-710 sokszor alkalmazott eszköz a gépjárműgyártó-, és javító üzemekben, gumiágyazású szélvédők tömítésére, egyes műanyagelemek felragasztására, lámpaburák tömítésére, emblémák rögzítésére is gyakran használják. Persze azt érdemes szem előtt tartani, hogy az alapfelület lehetőség szerint legyen tiszta, száraz, olaj és pormentes, hiszen ezzel nagyban növelni lehet a Sika 710 hatékonyságát.

A Sika 710 karosszériajavító felhordása nem követel meg nagy szaktudást, azonban felhasználási területeinek ismerete és az alkatrészek precíz elhelyezése már komolyabb szakértelmet igényelhet. Minden esetre a Sika 710 felhordásához érdemes kinyomópisztolyt alkalmazni, azaz kézi pisztollyal, vagy levegőpisztollyal buborékmentesen a résekbe, illetve az adott felületre nyomni a terméket. Hideg és száraz helyen tárolva a bontatlan termék egy évig eltárolható.

 

A Sika 710 az SK Márkabolt webshopjában 310 ml-es kartusos, illetve 600 ml-es unipac kiszerelésben vásárolható meg fekete vagy fehér színben. Megéri tőlünk beszerezni a kiegészítő karosszériajavító anyagokat, hiszen minőségi termékeket kínálunk kedvező árszabással.

Ha bárminemű kérdés merült fel Önben a Sika 710 kapcsán, vagy szeretne bővebben informálódni az általunk forgalmazott karosszériajavító anyagokról, akkor ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen készségesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.