Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Tartós betonjavítás megfelelő alapanyagokkal

2020. október 29
2377
Tartós betonjavítás megfelelő alapanyagokkal

Mindegy, hogy még csak most építgetjük álmaink otthonát, egy használtan vásárolt ingatlan kulcsát vettük át, vagy csak régóta a jelenlegi lakásunkban éljük mindennapjainkat: a padló- vagy falburkolatok javítása, felújítása, előbb vagy utóbb, de elkerülhetetlen lesz. Ha nem szeretnénk a teljes burkolatot lebontani egy javítás miatt, vagy csak egy profi és gazdaságos megoldás után nézelődünk a felületek megerősítésére, akkor a Sika betonjavító anyag rendszerek használatával biztosan megtaláljuk majd a számításainkat!

 

 

Kínálatunk >

 

 

Tartós betonjavítás a Sika termékek jóvoltából, még a menthetetlennek tűnő betonfelületek esetén is!


A beton a mái napig nagyon közkedvelt választás a különféle padló- és falburkolatok alapanyagaként, ami nem is csoda, hiszen nem csak egy szó szerint beton biztos anyagról van szó, de használatával úgy építhetünk ki egy megfelelő burkolatot, hogy emellett az esztétikusságról sem kell lemondanunk. Azonban, mivel semmi sem örök, így még a legkeményebb beton felületet sem kíméli az idő vasfoga, és előbb vagy utóbb, de nyomot hagyhatnak rajta a különféle környezeti hatások, a korábbi kivitelezési hibák, vagy csak az intenzív terhelésből adódó mechanikai nyomások.

Így hát bárki életében eljöhet az a pillanat, amikor tönkremegy, megsérül, vagy előnytelenül elreped a meglévő burkolata, vagy csak a megunt felületét szeretné, valami sokkal esztétikusabbra lecserélni. Egy teljes burkolatcsere azonban nem csak anyagilag lehet megterhelő, de az akár több napos porral, kosszal és rendetlenséggel járó kellemetlenségek mellett a gondos tervezésre és anyagbeszerzésre is időt kell fordítanunk. Ha mi sem vagyunk a helyzet magaslatán a tervezést illetően, vagy nem lapul a zsebünkben a környék legjobb burkolójának a telefonszáma, akkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen a kiváló minőségű Sika betonjavító anyag rendszerek segítségével biztos kezekben lehetünk! Jó, ha tudjuk, hogy a mai modern innovatív anyagoknak hála ma már semmi szükség nincs a teljes fal- vagy padlóburkolat lebontására ahhoz, hogy lecseréljük a meglévő burkolatunkat, vagy a kisebb-nagyobb szépséghibákat megkozmetikázzuk a sérült felületeken: így a betonjavítás akár házilag is tökéletesen kivitelezhető.

 

Betonjavító SIKA termékekkel keltse új életre betonburkolatát!

Miért dobná el korábbi betonburkolatát csak azért, mert az felújításra szorul?! Keltse új életre a Sika termékei segítségével, és alakítson ki egy hosszútávon is tartós és megbízható felületet!

 

A betonfelületek különféle repedései, törései tehát kiválóan orvosolhatóak, az esztétikai hibák elrejthetőek, és az egyenetlen felületek pedig tükörsimává varázsolhatóak. Ezen felül pedig olyan ellenállóvá tehetjük, vagy olyan előnyös tulajdonságokkal ruházhatjuk fel a felületeket, amelyekkel a káros környezeti, mechanikai, fizikai vagy korrózió okozta hatások, később sokkal eredményesebben védhetőek majd ki.

 

Mit rejt a Sika betonjavító rendszerek palettája, avagy miért a Sika termékek mellett tegye le Ön is a voksát?


A Sika nem kevesebb, mint 100 éve látja el a hazai és nemzetközi piacot a kiváló minőségű, és kifejezetten az építőipar szegmenseinek kifejlesztett, speciális alapanyagaival. Mára már olyan széleskörű termékpalettát tudhatnak a magukénak, melyekkel nem csak cégek és közösségi intézmények találhatnak egy profi megoldást az építkezéssel vagy felújítással kapcsolatos valamennyi tervükre, de magánszemélyek is. A Sika legnépszerűbb termékei a különféle hőszigetelő-, zajcsökkentő-, tömítő- és szerkezeterősítő anyagok, azonban a kínálatban speciális habarcsokat, beton adalékszereket, és még tetőszigetelő anyagokat is megtalálhatunk.

A Sika beton javító anyagrendszerek segítségével szinte gyerekjáték lesz a sérült betonfelület helyrepofozása, a szerkezet megerősítése vagy csak a passzivitás megőrzése, illetve visszaállítása. A tartósan vízben álló betonfelületek védelmére kiváló vízszigetelést biztosíthatunk a Sika tömítő, illetve vízzáró habarcsokkal. Az optimális tapadást biztosító Sika műgyanta alapú rendszerekkel tökéletesen hozzájárulhatunk a betonfelületek mielőbbi kiegyenlítéséhez, vagy akár a betonszerkezetek és elemek profi ragasztásához is. A svájci márka kínálatában megtalálhatjuk továbbá a közkedvelt Sika cement kötőanyagú tapadóhidakat is, amelyek bevetésével egy korábbi burkolatra gondmentesen és gyorsan vihetjük majd fel az új burkolatot is. Így hát legyen szó magáncélú, ipari vagy közösségi felhasználásról, a Sika betontechnológia kollekciójában szinte bármilyen típusú betonfelülethez, illetve bármilyen felhasználási célra talál majd megfelelő anyagot!

 

Kínálatunk >

 

Elveszett a Sika termékek kimeríthetetlen tárházában? Burkolatjavítás vagy felújítás előtt áll, azonban nem tudja, hogy melyik lenne a legideálisabb választás az Ön céljaihoz? Segítünk! Bátran keressen fel minket, és szakképzett kollegáink, készségesen állnak majd rendelkezésére, bármilyen felmerülő kérdés, vagy a megfelelő alapanyag kiválasztása esetén!

 

Kapcsolatfelvétel >

 

címkék:
Címkék