Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Tapadóhíd használata

2020. október 22
5133
Tapadóhíd használata

Ha még csak most építkezünk, vagy lakásfelújítás előtt állunk, akkor a megfelelő padló- és falfelületek kialakításához elengedhetetlen lesz majd egy profi kötőanyag használata. Amíg a szakemberek, már régóta élvezik a különféle tapadóhidak áldásos előnyeit, addig a legtöbb embernél még mindig egy teljes homály lengi körül a pontos felhasználási lehetőségeit. Jó, ha tudjuk azonban, hogy egy tapadóhíd használatával, nem csak pofonegyszerű lesz majd a munka, de rendkívül költséghatékony is!

 

Kínálatunk >

 

Milyen előnyökkel kecsegtethet egy tapadóhíd használata?


Olyan félfolyékony vagy szilárd halmazállapotú anyagokról beszélünk, amelyeket az építkezési és felújítási munkálatok során is előszeretettel alkalmaznak a különféle fal-és padlófelületek vagy aljzatok tapadási tulajdonságainak növelésére. Ez azt jelenti, hogyha egy új burkolattal szeretnénk magasabb szintre emelni lakóotthonunk kinézetét, akkor egy ilyen kötőanyag segítségével az általunk kiválasztott burkolat vagy festék gyorsabban és probléma mentesebben tapad majd meg a korábbi felületen. Legyen szó akár beton alapú burkolatról, acélról, valamilyen fali csempéről, vagy csak egy felújításra váró járólapról, szinte bármilyen felületen bevethetjük majd: így tehát nem csak kültéren, de beltéren is egyaránt hasznát vehetjük!

A tapadóhidak egyik legnagyobb előnye, hogy használatukkal teljes egészében megspórolhatjuk a fal- és padlóbontási munkálatok fáradtságos gondját. Ha meguntuk régi burkolatunk, vagy csak eljárt már felette az idő, akkor ez az anyag lehet nálunk a tuti biztos befutó! Bevetésükkel semmi szükség nincs a korábbi burkolatok lebontására, hiszen e nélkül is bombabiztos tapadást fognak majd biztosítani az új burkolataink számára. Ezzel nem csak pénzt és időt spórolhatunk meg, de a felújítással járó újratervezéstől, illetve a felesleges bontással járó több napos felfordulástól is megkímélhetjük magunkat.

 

Tapadóhíd régi padló- vagy falburkolat felújításához

Felújítaná régi padló- vagy falburkolatát? Ne bontsa le a régi feleslegesen! Enélkül is tökéletes tapadást biztosíthat új burkolata számára, mindezt költséghatékony módon!

 

Kínálatunk >

 

Az előnyök felsorolása azonban itt még nem ért véget. Ezen anyagok használatával nem csak egy optimális nedvszívóképességgel ruházhatjuk fel a burkolatainkat, de a szellőzési képességét is szabályozhatjuk vele. Végül, de nem utolsó sorban pedig használatukkal tökéletesen kivédhetjük a betonacélra leselkedő korrózió és különféle környezeti hatások ártalmait is.

 

Mi a használatának a kulcsa?


A tapadóhidak egyenletes felvitele és elterítése előtt, megfelelően elő kell készíteni az újraburkolásra váró terepet. Ahhoz, hogy maximálisan ki tudják majd fejteni hatásukat, egy sima, leválásoktól és különféle szennyeződésektől mentes felületet kell kialakítanunk. Csak ezután vethetjük majd be a választott tapadóhidunkat, melyet vízzel felhígítva tudunk majd életre kelteni. Az alapos elkeverés mellett, különösen fontos a hozzáadott víz aránya is, hiszen megfelelő figyelmet kell szentelnünk erre, ha nem szeretnénk túl híg vagy túl szilárd kötőanyagot kapni.

Összességében pedig elmondható, hogy ezen anyagok helyes használatának a titka a megfelelő előkészületben, az egyenletes felvitelben és a gondos anyagválasztásban rejlik – utóbbi esetben, mi is készségesen állunk rendelkezésére, hiszen a webáruházunkban kapható SikaScreed-20 EBB (AB) és SikaMonoTop-910N termékekkel, szinte gyerekjáték lesz majd az új burkolat felvitele!

Tekintse meg elérhető kínálatunkat IDE kattintva, és felejtse el a teljes burkolatbontással járó kellemetlenségeket! Amennyiben kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot, szakképzett kollégáink segítenek Önnek!

 

Kapcsolatfelvétel >

 

címkék:
Címkék