Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Menjen biztosra a Sika ragasztó anyagaival!

2021. március 02
2130
Menjen biztosra a Sika ragasztó anyagaival!

A megfelelő vízszigetelés, illetve burkolatragasztás elengedhetetlen az olyan helyiségekben és tereken, ahol nagy vízhatás éri a felületeket. Ilyenek például fürdőszobák, erkélyek, teraszok, de az olyan kültéri, időjárásnak erősen kitett helyeken sem érdemes hanyagolni a tökéletes vízszigetelést, illetve ragasztást, mint a tetőterek, falak stb. Ma már rengeteg ragasztóanyag, vízszigetelő áll rendelkezésre az építőipari piacon, azonban az SK Márkabolt webshopjában akár kettő az egyben termékeket is találhat, így a következő cikkben két ilyen gyártmányt szeretnénk Önnek prezentálni.

Az SK Márkabolt kínálata

SikaBond T8

A SikaBond T8 egy rugalmas, poliuretán, kenhető vízszigetelés és hidegburkolati ragasztóanyag. A SikaBond T8 azért foglal el igazán különleges helyet a Sika ragasztók között, mivel lényegében kettő az egyben anyagról van szó, hiszen egyszerre alkalmazható vízszigetelésre, illetve hidegburkolati ragasztásra is, így ezt a két munkafolyamatot egyetlen, univerzális anyaggal végezheti el. Ennek jegyében a felhasználási területek is igen széles skálán mozognak. Bátran készíthet vízszigetelő csempeburkolatot erkélyeken, teraszokon, konyhában, fürdőszobában, de tulajdonképpen bármilyen víznek kitett helyeken bel-, és kültéren egyaránt.
Univerzális ragasztóanyagként számos olyan komplex előnye van a SikaBond T8-nak, melyek megkönnyítik a burkolást. A teljesség igénye nélkül meg kell említeni a gyors kötést, melynek révén igen hamar használatba vehetőek az adott helyiségek. A legtöbb felülethez, például a régi kerámiacsempékre is kiválóan tapadó anyagról beszélünk, mely egyúttal rugalmas, illetve lépéshanggátló tulajdonságokkal is bír. Azt sem érdemes kifelejteni a felsorolásból, hogy csökkenti az igénybevételt a csempék és az alapfelület között.



A termék megfelelő használatának a kulcsa, hogy két rétegben kell felvinni az adott felszínre. Az első réteg a vízszigetelő-, míg a második a ragasztó réteget fogja alkotni. Arra azonban figyelni kell, hogy a SikaBond T-8 rugalmas vízszigetelő rétegre nem
ragaszthatóak a lapok a hagyományos csemperagasztókkal. A szóban forgó terméket gazdaságos, 10 literes kiszerelésben vásárolhatja meg a SK Márkabolt webshopjából, kedvező áron.

 

tetőszerkezet vízszigatelése sika ragasztóval

A tetőszerkezet megfelelő vízszigetelése elengedhetetlen

 

Sika BlackSeal BT

A másik olyan termék, melyet cikkünkben szeretnénk bemutatni, az a Sika BlackSeal BT nevű butil bázisú, egykomponensű tömítő- és ragasztóanyag. A Sika termékek minőségéhez hűen ez a gyártmány is top kategóriás, például a legtöbb építési alapfelületen jól tapad, de számos egyéb előnyös sajátságot is fel lehet hozni. A Sika BlackSeal BT tetők, falak, vagy más kültéri épületelemek tömítésére, ragasztására, javítására tökéletesen alkalmas készítményt jelent. Ez a Sika ragasztó is megannyi, munkát megkönnyítő tulajdonsággal rendelkezik, például nem igényel előzőleges alapozást, könnyen feldolgozható, de akár nyirkos alapfelületen is hiba nélkül felvihető. Emellett zsugorodásmentes réskitöltő képessége révén már rögtön az első használatot követően teljes eredményt érhet el. A Sika BlackSeal BT-t 300 ml-es kartusban vásárolhatja meg, szintén igen kedvező áron.



Sika BlackSeal BT vásárlás



Ha bármi kérdése van, vagy szeretne többet megtudni a bemutatott termékekről, akkor weboldalunkon találhat részletesebb termékleírásokat, de minket is kereshet a részletesebb információkért, segítünk eligazodni, kiválasztani a megfelelő termékeket.

 

 

címkék:
Címkék