Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Lapos tetők szigetelése Sika Multiseal bitumenes öntapadós szalaggal és Sika Sikalastic 614 kenhető tetőszigetelő anyaggal

2023. február 01
1192
Lapos tetők szigetelése Sika Multiseal bitumenes öntapadós szalaggal és Sika Sikalastic 614 kenhető tetőszigetelő anyaggal

A lapos tetők gyors, szakszerű, bontás nélküli szigetelése kulcsfontosságú a lakások és nem lakás célját szolgáló épületek számára, ha beázás történik. A beázás számos problémát okozhat, beleértve a belső területek sérülését, penészesedését, a gombásodást és még sok más jellegű és típusú kárt. Ha szüksége van egy megbízható, gyors és tartós megoldásra, a Sika Multiseal bitumenes öntapadós vízszigetelő anyag a legjobb választás. A lyukak, szakadások, és repedések helyi szigetelése könnyedén megoldható a Sika Multiseal bitumenes öntapadó szalaggal. A kiállások is szakszerűen szigetelhetők kenhető Sika Sikalastic 614 kenhető tetőszigetelő anyaggal, melyet üvegfátyol erősítéssel készítünk el. A Sika termékek használata garantálja a szigetelések minőségét és tartósságát, ezért fontos, hogy ezeket a termék leírásban foglaltak szerint használja a kivitelezéskor. Szükség esetén kérje segítségünket.

Az ország bármely pontján elérhető a szolgáltatás, amelyet a Z-MILAN '92 Kft. Sika szakkivitelező csapata végez.

Miskolc, Polgármesteri Hivatal

A csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik a lapos tetők szigetelésében és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. Az egyedi igényeknek megfelelő, személyre szabott megoldásokat kínálunk, hogy a tető szigetelése a lehető legjobban illeszkedjen az Ön épületének szükségleteihez.

Miskolc Városi Szabadidőközpont

Az Ön bizalmát értékeljük, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lapos tetők szigetelése folyamatát gyorsan, egyszerűen és hatékonyan végezzük el. A kivitelezést követően biztos lehet abban, hogy a tetője megfelelően védve lesz a víz és a hő ellen. A Sika Multiseal és Sika Sikalastic 614 anyagok szakszerű felhasználásáért a Z-MILAN '92 Kft. Sika szakkivitelező csapata felel! Keressen minket bizalommal.

Miskolc, MIVÍZ

Keressen minket bizalommal!


címkék:
Címkék