Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Fischer dübel minden megoldáshoz

2023. január 11
1252
Fischer dübel minden megoldáshoz

A Fischer dübeleket (SX, DuoPower, FMD terpesztődübel, FGD nylon dübel, UX univerzális dübel) a leggyakrabban betonban, falazatokban történő rögzítéshez használják, de szerelési és rögzítési rendszerekhez is kiváló. Ezeket a termékeket általában építőipari, ipari és középületi alkalmazásokra használják.

A Fischer dübelek különösen alkalmasak nehéz terhelésű rögzítésekre, mint például ajtók, ablakok, konzolok, lépcsők és egyéb súlyos felszerelések megbízható rögzítésére. Elmondható, hogy a Fischer dübelek kiváló minőségűek és széles választékot kínálnak a különböző rögzítési feladatokhoz. A Fischer dübelek elkészítése minőségi anyagokból történik, és szigorú minőségi ellenőrzésen mennek keresztül, garantálva a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

Az egyik legnépszerűbb Fischer dübel a betonba való dübel. Ez a típusú dübel kiválóan alkalmas beton alapú épületekben a rögzítésére, mint például az állványok, a lépcsőkön elhelyezett korlátok rögzítése vagy egyéb fémszerkezetek rögzítésére. A betonba való dübelek különösen megbízhatóak, mert a betonba való befúrás után a dübel biztonságosan rögzíti a legkülönfélébb tárgyakat. A betonba való dübelek közül a leggyakrabban használt a hagyományos, hengeres betonacél dübel. Amennyiben azonban a Fischer dübelek feszítő hatását szeretnénk kiküszöbölni, javasolt a Sika Anchorfix 1. vagy Sika Anchorfix 2. gyorskötésű, oldószermentes, kétkomponensű, metakrilát-észter bázisú tőcsavar ragasztó használatát. Ezzel a megoldással a tőcsavarok rögzítése gyorsan elvégezhető és 1 óra után már több tonnás terhelésnek is kitehető, akár mennyezeti függesztett terhelésnél is. Ez a dübel kiválóan alkalmazható olyan feladatokra, mint például a falon való polcok rögzítése vagy az álmennyezet függesztése. A vízszintes betonba való dübelek pedig a jellemzően kültéri használatra alkalmasak, de ettől függetlenül beltérben is kiválóan alkalmazható.

A Fischer dübelek használatakor a legfontosabb a megfelelő mennyiségű dübel használata, illetve a helyes elhelyezés. A dübel mennyiségét és elhelyezését az adott feladatnak megfelelően kell megtervezni és a gyártó ajánlásait be kell tartani.

A Fischer dübelek kiváló minőségű és megbízható rögzítést biztosítanak az építőipar minden területén. A rögzítési feladatok megoldásához, a Fisher dübelek remek választást jelentenek.

címkék:
Címkék