Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Tőcsavar rögzítés Sika Anchorfix 1 és Sika Anchorfix 2 tőcsavar ragasztóval

2023. február 28
1073
Tőcsavar rögzítés Sika Anchorfix 1 és Sika Anchorfix 2 tőcsavar ragasztóval

A Sika Anchorfix 1 és Sika Anchorfix 2 gyorskötésű tőcsavar ragasztók az építőipari szakemberek körében rendkívül népszerűek. A Sika Anchorfix 1 tőcsavar ragasztó egy gyorskötésű, oldószermentes, kétkomponensű, metakrilát-észter bázisú tőcsavar ragasztó rendszer, amelyet kiváló szilárdságának és terhelhetőségének köszönhetően széles körben alkalmaznak az építőiparban. A Sika Anchorfix 2 tőcsavar ragasztó pedig egy gyorskötésű, oldószermentes, epoxi-akrilát bázisú, kétkomponensű tőcsavar és rögzítő elem ragasztó rendszer, amelyet elsősorban nagy teherbírású rögzítési feladatokhoz használnak.

Mindkét termék kiválóan alkalmazható a beton, természetes kő, téglafal és más masszív felületekhez történő rögzítéshez. A Sika Anchorfix 1 és Sika Anchorfix 2 gyorskötésű tőcsavar ragasztó termékek megbízhatóan és tartósan rögzítik az építőelemeket, biztosítva a hosszú élettartamot és a biztonságos használatot.

A Sika Anchorfix 1 és Sika Anchorfix 2 gyorskötésű tőcsavar rögzítők használata egyszerű és könnyű, így időt és pénzt takarít meg az építőipari projektek során. A Sika Anchorfix 1 és Sika Anchorfix 2 gyorskötésű tőcsavar rögzítő termékek könnyen kezelhetőek, így az építőipari szakemberek könnyedén alkalmazhatják őket a szerelési feladatok során.

Amennyiben építőipari projektekhez keres megbízható és hatékony rögzítő és ragasztó megoldásokat, akkor a Sika Anchorfix 1 és Sika Anchorfix 2 gyorskötésű tőcsavar rögzítő és ragasztó rendszerek a legjobb választás.

A Sika Anchorfix 1 és Sika Anchorfix 2 gyorskötésű tőcsavar rögzítő rendszerek kiváló minősége és sokoldalúsága miatt népszerű választás az építőiparban. A termékek könnyen használhatók és széles körű felhasználási lehetőségeket kínálnak a különböző építőipari projektekhez. Ha Önnek olyan építőipari projektje van, amelyhez rögzítő/ragasztóanyagra van szüksége, javasoljuk, hogy válassza a Sika Anchorfix 1 vagy Sika Anchorfix 2 gyorskötésű tőcsavar rögzítő termékeket.

A tőcsavar ragasztó üreges falazóelemben történő felhasználása esetén javasolt a Sika furatpersely használata. A furatpersely használata eredményezi a rendkívül gazdaságos, csekély veszteségű ragasztó felhasználást. A különböző méretű furatperselyekkel igazodhatunk az igényekhez is.

A fenti termékek személyesen is megvásárolhatóak üzletünkben:

SIKA MÁRKABOLT
3527 Miskolc, Szinva utca 6.
Nyitvatartás: H-P 7:00 - 17:00
+3620/595-2143

 

címkék:
Címkék