Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Sikaswell termék család: Az innovatív megoldás a vízzáró tömítések és rétegek kialakításához

2023. szeptember 18
600
Sikaswell termék család: Az innovatív megoldás a vízzáró tömítések és rétegek kialakításához

Sikaswell termékcsalád (SikaSwell A 2005, SikaSwell A 2010, SikaSwell P 2507 és SikaSwell S 2) az építőiparban használt vízzáró tömítések és rétegek kialakításához kínál innovatív megoldást. Az épületek hosszú távú épségének és stabilitásának megőrzése érdekében a megfelelő vízelvezetés és vízzárás kulcsfontosságú szerepet játszik. A Sikaswell termékcsalád a Sika vízkezelési/tömítési termékcsaládjának része, amelynek célja az épületek védelme a víz okozta károktól. Ez a termékcsalád különféle komponenseket és rendszereket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a víz elleni hatékony védekezést. A Sikaswell (SikaSwell A 2005, SikaSwell A 2010, SikaSwell P 2507 és SikaSwell S 2) alkalmazható épületek körüli vízzárásra, csőáttörések vízzárására, valamint a talajvíz és a csapadékvíz elleni védelemre egyaránt.

 

A Sikaswell számos építőipari alkalmazásban használható, köztük:

1.   Alapozások és alagsorok vízzárása: A Sikaswell rétegek vízzáró réteget képeznek az alapozások és alagsorok falain és padlóin. Ez megakadályozza a talajvíz vagy csapadékvíz bejutását az épületbe.

2.   Alagútépítés: Az alagútépítés során a Sikaswell rendszerek segítenek a talajvíz szabályozásában és az alagutak vízzáró kialakításában.

3.   Parkolók és teraszok: A parkolók és teraszok vízzárásához a Sikaswell termékeket (SikaSwell A 2005, SikaSwell A 2010, SikaSwell P 2507 és SikaSwell S 2) használhatják annak érdekében, hogy megakadályozzák a csapadékvíz bejutását az épület szerkezetbe.

4.   Kertészeti projektek: A Sikaswell kiválóan alkalmazható kertészeti projektek során, például támfalak, medencék vagy vízesések vízzárásához.

A Sikaswell alkalmazásának kiemelt előnyei az építőiparban:

• Hatékony vízzárás: A Sikaswell termékek (SikaSwell A 2005, SikaSwell A 2010, SikaSwell P 2507 és SikaSwell S 2) hatékony vízzáró réteget hoznak létre, amely megakadályozza a víz bejutását az épületekbe. Ez hozzájárul az épületek hosszabb élettartamához és stabilitásához.

•  Könnyű telepítés, egyszerű rendszer felépítés: A Sikaswell rendszerek egyszerűen telepíthetők és alkalmazkodnak az adott projekt igényeihez.

•  Környezetbarát: A Sikaswell termékek környezetbarát anyagokból készülnek, ami a fenntarthatóság iránt elkötelezett projektek számára vonzó lehet.

•  Hatékonyság az építőiparban: Az építőipari szakemberek számára a Sikaswell rendszerek egy hatékony eszközt jelentenek a vízzel kapcsolatos kihívások kezelésére.

 A Sikaswell (SikaSwell A 2005, SikaSwell A 2010, SikaSwell P 2507 és SikaSwell S 2) termékcsalád kiváló választás azoknak a projektvezetőknek és építőipari szakembereknek, akik hatékony vízzáró és vízelvezető megoldásokat keresnek. Az épületek hosszú távú védelme és stabilitása érdekében a Sikaswell termékek tervezése és alkalmazása elengedhetetlen a projektek tervezése során. A víz elleni hatékony védelem mindig elsődleges szempont és a Sikaswell ehhez kiváló megoldásokat kínál az építőipar számára.

Ha további információra van szüksége a Sikaswell termékcsaládról vagy annak alkalmazásairól, forduljon üzletünkhöz a Sika Márkabolthoz (3527 Miskolc, Szinva utca 6., skmarkabolt@z-milan.hu) és  részletes technikai adatlapokat és tanácsokat nyújtunk az Ön projektjéhez.

A víz elleni védelem sosem volt ilyen hatékony és könnyen elérhető az építőiparban.

Bővebb információkért kattintson oldalunkon a www.skmarkabolt.com oldalon olvashat.

A Sikaswell termékcsalád megvásárolható a Z-MILAN '92 Kft. Sika Márkakereskedésében a 3527 Miskolc, Szinva u. 6. alatti Sika Márkaboltban.

Ha nem tud, vagy nem szeretne személyesen befáradni a Z-MILAN '92 Kft. Sika Márkakereskedésébe a 3527 Miskolc, Szinva u. 6. alatti Sika áruházba, akkor megrendelheti a Sikaswell termékcsalád a Sika webshopunkban a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkban. Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Miskolcra vagy az ország bármely pontjára. Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja. Miskolcra történő kiszállítás esetén lehetőség van akár 4 órán belül történő kiszállításra is.

Miért érdemes Önnek megrendelnie a Sikaswell termékcsalád bármely tagját a www.skmarkabolt.com Sika webshopunkban? Otthonról vagy munkahelyéről is kényelmesen leadhatja rendelését. A Sika webshopunkban leadott megrendelését raktárkészletről 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk. Keresse fel a www.skmarkabolt.com Sika webáruházunkat, ahol a Sika termékek teljes termékkínálatát megtalálja.

SIKA Márkabolt

3527 Miskolc, Szinva utca 6.

www.skmarkabolt.com

skmarkabolt@z-milan.hu

címkék:
Címkék