Keresés...
Menü
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Ipari minőségű tömítő- és ragasztóanyag, ami mindenre képes. Sikaflex 11 FC Purform

2023. március 13
1046
Ipari minőségű tömítő- és ragasztóanyag, ami mindenre képes. Sikaflex 11 FC Purform

 

Az anyagot előnyösen használják építőipari, autóipari, általános ipari és hajógyártásban, valamint az általános szerelési munkák során is használható. Az élelmiszeriparban is biztonságosan használható. A Sikaflex 11 FC Purform poliuretán tömítő- és ragasztó anyag egy sokoldalú termék, amely könnyen kezelhető és nagyon jól tapad sokféle felületre, mint például a fa, a fém, a beton, műanyag, üveg vagy éppen a kerámia felületekhez.

A Sikaflex 11 FC Purform poliuretán tömítő- és ragasztó anyag többféle tulajdonsággal rendelkezik, amelyek különösen előnyösek a felhasználók számára. Rendkívül nagy rugalmassággal rendelkezik, ami lehetővé teszi az épületmozgások kiegyenlítését, így a tömítések hosszú élettartamot biztosítanak. Emellett a Sikaflex 11 FC Purform poliuretán tömítő- és ragasztó anyag vízálló, időjárásálló és ellenáll az UV sugárzásnak is, így kültéri alkalmazásokra is kiválóan alkalmas. A Sikaflex 11 FC Purform poliuretán tömítő- és ragasztó anyag jó kémiai ellenálló tulajdonságokkal rendelkezik, amely lehetővé teszi az anyag használatát az ipari és élelmiszeripari alkalmazásokban is.

A Sikaflex 11 FC Purform poliuretán tömítő- és ragasztó anyagot kifejezetten a tapadó képességéért és az időjárás állóságáért szeretik. Ez az anyag egyedülálló tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző felületeken is használható legyen. Rendkívül rugalmas, így a vibrációk és az ütések hatására sem szakad el. A hőmérséklet-változásokkal szemben is ellenálló.

 

A Sikaflex 11 FC Purform poliuretán tömítő- és ragasztó anyag többféle színben is kapható, így könnyen választható az adott felhasználási területnek megfelelő színű tömítőanyag. Ezenkívül rendkívül egyszerűen kezelhető, így a felhasználók számára kényelmesen használható és egyszerűen lehet vele dolgozni. Az alkalmazásához nincs szükség különleges szerszámokra, így mindenki számára elérhető és használható.

A Sikaflex 11 FC Purform poliuretán tömítő- és ragasztó anyag egy igen tartós anyag, ami nagyon hosszú élettartamot biztosít, így a felhasználók számára időt és pénzt takaríthat meg azzal, hogy nem kell folyamatosan újra és újra cserélni a tömítéseket. Az anyag egyedülálló tulajdonságai miatt tökéletesen megfelel a kritikus alkalmazási területeken is, ahol a biztonság és a megbízhatóság a legfontosabb. A Sikaflex 11 FC Purform a következő színekben kapható: szürke, fekete, barna, bézs és fehér.

Összességében a Sikaflex 11 FC Purform poliuretán tömítő- és ragasztó anyag egy rendkívül sokoldalú, megbízható és magas minőségű tömítőanyag, amely széles körben alkalmazható építőipari, autóipari és egyéb ipari alkalmazásokban is. Ha keres egy olyan terméket, amely garantáltan tartós, erős és sokoldalú, akkor a Sikaflex 11 FC Purform poliuretán tömítő- és ragasztó anyag a megfelelő választás. Bátran ajánljuk mindazoknak, akik prémium minőségű ragasztó- és tömítőanyagot keresnek, amely megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek is.

A fenti termékek személyesen is megvásárolhatóak üzletünkben:

 

SIKA MÁRKABOLT

3527 Miskolc, Szinva utca 6.

Nyitvatartás: H-P 7:00 - 17:00

+3620/595-2143

címkék:
Címkék